We werken met een vaste inschrijfprocedure. Voordat u uw kind inschrijft, kunt u onder het kopje ‘contact’ een rondleiding aanvragen. Weet u al zeker dat u uw kind bij ons wil inschrijven, dan kunt u deze stap ook overslaan. Het is altijd mogelijk voor de start van de opvang even langs te komen voor een rondleiding en een gesprekje.

Om de inschrijfprocedure te starten, kunt u onder het kopje ‘contact’ het aanmeldformulier invullen. Hiermee ontvangen wij een aantal basisgegevens van u. Na ontvangst van dit formulier ontvangt u binnen 2 werkdagen de inschrijfformulieren per mail. Met de inschrijfformulieren ontvangt u ook een toelichtingsdocument, waarin uitgebreid beschreven staat hoe elk onderdeel ingevuld moet worden.

Na ontvangst van de ingevulde inschrijfformulieren ontvangt u binnen 2 werkdagen de plaatsingsovereenkomst per mail, met een online ondertekenverzoek. Door de overeenkomst online te ondertekenen wordt de verwerkingstijd van de aanmelding korter. Daarnaast ontvangt u de door u ondertekende versie direct in de mail, tegelijkertijd ontvangen wij de ondertekende overeenkomst in ons systeem.

Na ondertekening van de overeenkomst kan de opvang van start gaan. In principe kunt u de aanmelding van uw kindje dus binnen een week volledig afronden!